skøde

Boligadvokat gør det nemt at få ændret skødet ved skilsmisse

Boligadvokat gør det nemt at få ændret skødet ved skilsmisse

Hvis du er ved at blive skilt eller separeret, kan det være, at det er kommet bag på dig, hvor meget papirarbejde der egentligt er forbundet med det. For der er faktisk utroligt mange forskellige papirer, som I skal have ændret på eller have lavet om. Da I var gift, tænkte I sikkert ikke over det. Det skyldes som regel også, at I løbende skrev under på de forskellige papirer, og på den måde flettede jeres liv mere og mere ind i hinanden. Nu, hvor I er ved at flette dem fra hinanden igen, kommer I til at sidde med alle papirerne på en gang – og det kan godt virke lidt overvældende. 

Et af de papirer, som I skal have kigget på, er jeres skøde til huset eller lejligheden, hvis I ejer sådan en sammen. Hvis den ene bliver boende i huset, mens den anden flytter ud, skal den, der flytter ud, fjernes fra skødet, så det nu kun er den, der bor i huset, der ejer det. Medmindre I har fundet en anden aftale selvfølgelig, men sådan er det i langt de fleste tilfælde. 

Heldigvis er ændringen af skødet en af de ting, hvor I ikke selv behøver at gøre særlig meget ved det. Det kan være med til at spare jer for tid og besvær midt i en svær tid. I kan nemlig nemt få en advokat til at hjælpe jer med at ændre på skødet. Det koster selvfølgelig nogle penge, men ikke mange, og når I får advokaten til at gøre det, er I sikre på, at det bliver gjort på den rigtige måde. Gør det ikke det, kan det nemlig ende med at koste jer rigtig mange penge. Og det er der nok ingen af jer, der ønsker. 

Der er mange forskellige firmaer, der kan hjælpe jer med at ændre skødet i forbindelse med skilsmisse. Et af dem, der har mange års erfaring med det og har nogle meget rimelige priser, er firmaet eboligadvokat.dk. De kan hjælpe med en lang række forskellige opgaver i forbindelse med køb og salg af boliger. Hvis den, der flytter ud, skal købe et nyt sted at bo, kan de hos eboligadvokat.dk, derfor også læse papirerne igennem til den nye bolig og fortælle, om det er et godt køb, du er ved at gøre eller ej. Det kan være rart at have nogle andres øjne på det. Du kan læse mere om, hvad de ellers tilbyder på https://eboligadvokat.dk/skoede/