Er nogle biler sæsonbetonede?

21 november 2019 Anders Lundtang Hansen
Er nogle biler sæsonbetonede?

Selvfølgelig springer biler jo ikke frem som æbler om efteråret, eller de er ligesom insekter, man kun finder om sommeren, og det er jo hellere ikke som træerne, der får fornyet farve om foråret – og biler flyver jo heller ikke sydpå om vinteren.

Ligeledes er det jo ikke på samme måde som at sammenligne med en jagtsæson, hvor man må jage biler på et bestemt tidspunkt af året.

Men der er faktisk tidspunkter, hvor man ser nogle biler være ude og ikke ude, og dette kan blandt andet være veteranbiler, som man helst kun vil have ude ikke bare de varme måneder om året, men også udelukkende, når vejret er godt.

Dette kan dreje sig om, at forsikringen dækker bedst, hvis man kun kører ude med dem de måneder om året. Desuden vil man jo også helst kun køre ud, når der ikke er salt på vejene, sjap eller visne blade, der kan gøre bilen gevaldigt beskidt.

Desuden er der jo de biler, der er cabrioleter, hvor man gerne vil kunne køre med kalechen nede og rigtig nyde vinden i håret og ansigtet – dette vil nok være ALT for koldt at gøre om vinteren, og hvis man kører ude, mens det regner, så er det jo decideret bare dumt.

Selvfølgelig er det jo helt klart op til en selv, hvornår man vil køre ude med ens bil, og selvom vejret er meget omskifteligt i Danmark, så er det stadig relativt fladt at køre rundt herhjemme, så det er meget velegnede til veteran-biler, så de ikke skal køre i bjergede områder, eller hvor man måske lige kan blive overrasket af en snestorm.

Dog kan der være regler om, hvornår man må køre ude med nogle køretøjer, men det skal man helst selv kunne trække op på, så man overtræder reglerne.

Hvis du søger en ny bil, så kan du jo meget passende skaffe den fra Biltorvet.dk.

Flere Nyheder