Få den bedste hjælp til at vedligeholde din bil på dit lokale autoværksted

04 januar 2020 Astrid Pedersen
Få den bedste hjælp til at vedligeholde din bil på dit lokale autoværksted

Når du som bilejer skal vælge et autoværksted, som kan tage sig af såvel servicering som reparation af din bil igennem hele dens levetid, bør du se dig godt for. Der er ingen grund til at gå på kompromis med hverken beliggenhed eller kvalitet. Hvis du vælger et autoværksted, som ligger tæt på dig, skal du hverken transportere dig selv eller din bil så langt i forbindelse med værksteds besøg. Og vigtigst af alt bør dit nye autoværksted være befolket af dygtige, dedikerede og kompetente medarbejdere med en solid faglig baggrund og en vis håndværksmæssig stolthed.

Hvis du sikrer dig, at dit autoværksted holder en høj standard når det gælder såvel menneskelige ressourcer som moderne udstyr, er du godt på vej til at sikre din bil en lang levetid.

Vælg det rette autoværksted i Skanderborg

Er du bosat i byen, som er kendt for sine smukke festivaler i den skønne bøgeskov, nemlig Skanderborg, kan du med fordel vælge Lindgaard Auto som dit faste autoværksted. Hos Lindgaard Auto finder du udelukkende faglærte og veluddannede mekanikere og lærlinge, som gør deres yderste for at sikre din bil den optimale behandling – og dig den bedste kunde oplevelse.

Lindgaard Auto tager sig af alle problemer med din bil, hvad end det drejer sig om udskiftning af reserve dele, diverse små reparationer af buler og ridser, eller udbedring af total skade efter biluheld. Hvis du vælger at tegne en service aftale hos Lindgaard Auto, får du desuden mulighed for at benytte dig af en række ekstra faciliteter, som for eksempel værkstedets dæk hotel, hvor du kan opbevare sommer og vinterdæk når disse ikke er i brug. Aftalen inkluderer naturligvis to gratis dækskift om året, når det er tid.

Hvis du ønsker at kontakte Lindgaard Auto, kan du klikke ind på hjemmesiden https://www.lindgaardauto.dk/ og læse mere

Flere Nyheder