Få hjælp og støtte i forbindelse med begravelse hos den lokale bedemand i Ringsted

06 maj 2020 Astrid Pedersen

Når en kær slægtning eller en nær ven går bort, og du står med ansvaret for begravelsen, er det en god idé at tage imod al den hjælp du kan få. Og i denne sammenhæng giver det mening at kontakte den lokale bedemand.

Hvor finder jeg en lokal bedemand i Ringsted?

Skal begravelsen eller bisættelsen foregå fra en kirke eller en kapel i eller i nærheden af Ringsted, kan du med fordel vælge Bedemand Berner.

Bedemand Berner har mange års erfaring inden for bedemands faget, og med at hjælpe efterlevende til en smuk og værdig afsked med deres afdøde nære og kære. Fra egen begravelses forretning i hjertet af Ringsted sørger Bedemand Berner for at træffe alle nødvendige foranstaltninger i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Hos Bedemand Berner vil du befinde dig i trygge og professionelle hænder, og du kan have fuld vished for at alle opgaver relateret til begravelsen eller bisættelsen løses med respekt og diskretion. Bedemand Berner optræder med lydhørhed og empati over for dine ønsker, både når det handler om en eventuel begravelses eller bisættelses ceremoni og når det drejere sig om en eventuel efterfølgende minde højtidelighed i form af gravøl eller reception.

Bedemand Berner har et solidt lokal kendskab, og forestår gerne kontakten til diverse relevante institutioner så som præst, kirke kontor eller krematorium. Bedemand Berner har ligeledes god kontakt til diverse gæstgiverier og kroer i nærheden af kirken eller kapellet, fra hvilken begravelsen eller bisættelsen skal foregå, og vil gerne hjælpe med at arrangere efterfølgende bespisning.

Bedemand Berner er heller ikke ubekendt med opgaver så som udfærdigelse og indrykning af dødsannonce i lokale eller landsdækkende aviser eller dagblade, hvis du ønsker hjælp i forbindelse med denne opgave. Og så kan Bedemand Berner sagtens være behjælpelig med ansøgning om – og indhentning af – begravelses hjælp fra kommunen eller fra den afdødes egen forsikring.

Du kan kontakte Bedemand Berner via hjemmesiden bedemand-berner.dk

Flere Nyheder