Få tjekket op på de gamle skader

29 juni 2020 admin

Går du også og døjer med en gammel sportsskade? Du har måske droppet træningen efter en irriterende skade, og du har aldrig rigtig fået tjekket op på hvad der egentlig er sket inde i det knæ. Heldigvis findes der mange steder hvor du kan få hjælp til at blive undersøgt, så du hurtigt kan komme tilbage i løbeskoene igen. 

Få hjælp til dine skader 

Hvis du har en eller anden form for sportsskade, så kan det være en god ide at få foretaget en ultralydundersøgelse af området. Du kan eventuelt tage ind til https://www.noerrevold.dk/, hvor de kan hjælpe dig med en undersøgelse og diagnosticering, så du hurtigt kan få den nødvendige behandling. Sådan en undersøgelse er ikke noget man normalt tilbyder i det offentlige, man vil ofte kun blive tilbudt behandlingen. Men det kan faktisk være en ret god ide at få undersøgt hvordan det egentlig ser ud inde i området, så du er sikker på at du ikke spilder penge på unødvendige behandlinger. 

Kom tilbage i form 

Når du er blevet tjekket og ultralydundersøgt i området, så er du klar til at få den rigtige behandling til din skade. Det vil ofte være noget fysioterapi eller lignende, men det kan også være at du skal til noget mere alternativ behandling. Det kommer meget an på hvilken type af skade det er, men det kan du blive vejledt i. Så kan du hurtigt komme tilbage i løbeskoene igen, eller tilbage i træningscenteret. Det kan være en god ide at starte meget blidt ud efter en skade, selvom du sikkert er fristet til bare at give den gas. Du kan ikke forvente at starte hvor du stoppede efter en skade, og derfor skal du huske at lytte ordentligt til din krop. Alle dele af kroppen skal kunne følge med, så husk ikke at presse dig selv for meget. 

Flere Nyheder