God og billig bolig i Jammerbugten

31 marts 2020 Lotte Hindsberg
God og billig bolig i Jammerbugten

Overvejer du at flytte og er fascineret af den smukke vilde natur, der er i Nordjylland, kan du med fordel undersøge de muligheder der er i området. Der er mange boligselskaber i Jammerbugt kommune, som bestemt er værd at kigge nærmere på, hvis du og din familie overvejer at flytte. Samtidig er kommunen opmærksom må at yde en god service til nye borgere. Det kan være alt fra hjælp til at blive introduceret til områdets virksomheder, til et stort udbud af aktiviteter. 

Flyt og spar mange penge

Hvis du er villig til at flytte ud af storbyen, er der mange penge at spare i husleje. Ikke alene kan du få mange flere kvm for dine penge, men du kan også få en langt bedre bolig og spare penge på din bolig. Undersøgelser viser at man kan spare op til 8000 kr. på en standard bolig til en familie på 4. Penge der kan bruges på mange andre ting. En ny bil, din hobby eller en af jer kan gå ned i tid og være mere sammen med jeres børn. Samtidig vil en børnefamilie opleve at normeringen vil være betydelig bedre, end den er i storbyerne og de tilbud der er i jeres fritid, er også væsentlig bedre, end hvad i kan være vant til.

Tilbud til borgere og virksomheder

Provins kommuner ved at der skal noget ekstra til for at tiltrække ikke alene borgere men også virksomheder der leder efter bedre og billigere bygninger. Derfor er mange kommuner begyndt at optræde som mellemmænd. Det betyder at virksomheder har bedre adgang til kvalificeret arbejdskraft og mennesker, der overvejer at flytte, men er bekymret for om de kan få arbejde, kan finde job og ikke alene bare et job, men også gode og interessante job som gør det værd at overveje endnu mere at flytte.

Flere Nyheder