Hvorfor skal du bruge inkasso service?

03 april 2020 Anne-Mette Hansen
Hvorfor skal du bruge inkasso service?

Nogle gange kan det føles som om, at alt er ved at ramle sammen om ørene på dig. Sådan virker det især, hvis dine kunder ikke betaler de fakturaer, som du sender ud. De fleste betaler selvfølgelig, men hvis bare én større faktura ikke bliver betalt, kan du stå og mangle en hel del penge i din virksomhed. Det gælder både for små og større virksomheder. Hvad er så løsningen på problemet? Inkasso. Det er effektivt og med et professionelt firma, kan du hurtigt få inddrevet dine penge. 

Hvordan virker inkasso?

Efter gentagne rykkere kan du advare din kunde om, at sagen sendes til inkasso, hvis der ikke falder betaling inden en bestemt dato. Hvis du ikke modtager denne betaling, kan du sende sagen til et inkassofirma. Herfra overtager de sagen og inddriver pengene for dig. Du skal egentlig ikke bekymre dig om det mere, og du vil løbende modtage penge på kontoen, i takt med at firmaet får inddrevet nogle af pengene. 

Hvad koster inkasso?

Det er forskelligt, hvad inkassofirmaer tager for deres service. Typisk betaler man enten:

– En fast pris (og en evt. procentdel) pr. sag oprettet.

– En fast månedlig pris.

Nogle inkassofirmaer har også en form for selvbetjening, hvor du kan betale for at benytte deres system til selv at inddrive pengene. Dit valg afhænger af, hvor billigt det skal gøres og hvor meget tid, du selv har til at beskæftige dig med inddrivelsen. 

Collectia tilbyder en effektiv inkasso-service

Inkassofirmaet Collectia har mere end 21 års erfaring i branchen. De har derfor udviklet et virkelig godt system, hvor du let kan få inddrevet penge fra dine kunder. 

Firmaet tilbyder adskillige services og kan både sende inkassovarsler, køre en inkassosag eller tage sagen gennem rettens vej. Deres kundeplatform gør det let for dig at følge med i dine sager. Du kan læse meget mere om deres forskellige services og priser her:

https://collectia.dk/

Flere Nyheder