Kan man forhandle sig ud af en inkasso situation?

14 april 2020 Anders Lundtang Hansen
Kan man forhandle sig ud af en inkasso situation?

Det er aldrig så heldigt at kunne mærke, at man står overfor en inkasso-situation.

Dette beror sig på mange forskellige ting, for det er ikke alene så meget den enkelte situation, som man befinder sig i, der kan have nogle kortsigtede konsekvenser, at det rammer en på stoltheden, og at man skal til at lægge ens liv om nu og her og med delmål og hele mål for at tilpasse sig den nye situation.

Man skal jo betale meget til inkasso, så der kan gå længe, før man får lov til at beholde nogle penge for sig selv, som man tjener.

Og er mange ligefrem forretningsdrivende, så kan det betyde, man må lukke butikken, afvikle ens virksomhed, fyre alle medarbejdere, og det er kun på det korte sigt, for i det lange løb kan det betyde, at man mister anseelse og kreditværdighed for at få lov til at drive virksomhed i hvert fald i Danmark.

Ingen vil investere i en igen, og så rammer det nok en på psyken på længere sigt.

Alt dette kan undgås, hvis man kan forhandle sig ud af den situation med ikke at ende i en situation med at skulle ryge i inkasso.

Den slags kan man nok næppe klare selv, hvorfor man nok i den henseende får brug for en inkasso advokat, om man så forhandler sig ud af problemet, eller man er nødt til at tage den derfra, hvor man er endt i inkasso.

Vi kan jo ikke love dig, om du er privat eller erhversdrivende, at du kan komme ud af det her problem, inden det eskalerer, men det er jo et forsøg værd, for ikke to inkasso situationer er jo ens.

Måske er kreditorerne til at forhandle med, men uanset hvad har man jo ikke noget at tabe ved at komme med det forslag – for man ryger jo bare tilbage til dér, hvor man var til at begynde med.

Flere Nyheder