væglamper

Kreativ og innovativ lyssætning med væglamper

Kreativ og innovativ lyssætning med væglamper

Hvis du går op i indretning og interiør af høj kvalitet, er du sikkert meget bevidst om, hvilke lamper, du vælger til dit hjem. Du kender sikkert til de mest kendte designere af lamper på det danske og internationale marked – og ved præcis hvem af dem der producerer de smukkeste lamper efter din smag. Hvis du samtidig er med på de nyeste trends inden for indretning og belysning af hjemmet, har du sikkert med interesse fulgt den tendens, som leder hen imod et farvel til den konventionelle måde at lyssætte sin tilværelse på. Der skal tænkes nyt, og din indretning er først rigtig in vogue, når den afspejler innovationsånd, kreativitet og originalitet. Og dette gælder også belysning.

Du kan udvikle din personlige indretningsstil med væglamper

hvis du virkelig vil vise, at du kan tænke ud af boksen på det indretningsmæssige område, vælger du en utraditionel belysningsstil – for eksempel ved at anvende væglamper til belysning af dine værelser og stuer i stedet for loftlamper. Væglamper kan være 100% diskrete, eller de kan være små kunstværker i sig selv. Er du visuelt tænkende, vil det ikke være svært for dig at forestille dig, hvor flot en hall med trappeopgang vil se ud, hvis den er oplyst af dæmpede væglamper, som evt. strækker sig fra gulvet til den øverste trappeafsats. Eller hvor indbydende og hyggelig, din stue vil blive, hvis den er oplyst af væglamper i varme nuancer, som kaster et blødt og diffust lys over det øvrige decor.

Bliv inspireret, og køb væglamper online

Hvis du vil have et overblik over de mange forskellige modeller af væglamper, som findes på markedet, kan du med fordel besøge andlight.dk. Her finder du væglamper og andre lampetyper fra kendte producenter og brands så som Lumen Center Italia, lumini, Made By Hand, Marc Pascal, Marset, MENU, Muuto, NEW WORKS, nicolaj bo, Normann Copenhagen og mange flere. Se dem alle på andlight.dk