Massage på Frederiksberg ved uddannet massør

25 februar 2020 Astrid Pedersen
Massage på Frederiksberg ved uddannet massør

Når du første gang lægger dig på briksen hos en dygtig massør, vil vedkommende starte med at spørge ind til dine eventuelle skader og skavanker. En uddannet massør vil altid indlede et behandlings forløb med en grundig undersøgelse af din krop og af dit bevæge apparat for at finde ud af hvor der skal lægges en særlig indsats, og hvor han eller hun måske skal være ekstra forsigtig i sin fremgangsmåde.

Hvordan foregår en massage session?

I begyndelsen kan massage godt føles lettere ubehageligt, især hvis du ikke er vant til denne type behandling, eller hvis dine muskler er særdeles hårde og spændte. Men allerede efter første behandling vil du kunne mærke en væsentlig forskel.

Mange mennesker, som modtager massage, beretter om en forbedret nattesøvn. Dette kan skyldes mange ting, for eksempel fraværet af smerter og stivhed i musklerne, men også frigivelse af endorfiner under selve massagen. Disse hormoner dulmer smerter og dæmper stress symptomer, hvilket betyder, at din nattesøvn bliver længere og dybere natten efter at du har modtaget en grundig massage.

Hvad sker der under massage?

Det dybe strøg og tryk på dine muskler og på dit bindevæv har nemlig mange andre effekter end at fjerne spændinger og infiltrationer. Under en massage stimuleres kroppens naturlige kredsløb. Blodets cirkulation i muskler og væv styrkes, således at der kommer ilt til musklerne og eventuelle affaldsstoffer, som har hobet sig op i bindevævet, kan transporteres bort.

Led og ligamenter opvarmes samtidig, hvilket betyder, at din smidighed og bevægelighed øges. Og så kan du nyde godt af kroppens eget glædes hormoner, endorfinerne, som strømmer frit i dit system op til flere dage efter din massage.

Hvor finder jeg professionel massage på Frederiksberg?

Hvis du leder efter en dygtig og kompetent massør på Frederiksberg, som kan ælte dig godt igennem, kan du med fordel vælge Kaatsu Massage – læs mere på https://kaatsumassage.dk/massage-frederiksberg/ 

Flere Nyheder