Med hjælp fra Gulvkanonen bliver dine gamle gulve så gode som nye

08 januar 2022 Kamilla Tolnø

advertorial

Der er ikke noget at sige til, at trægulve med tiden bliver trætte og slidte at se på. Selvom de er hårdføre, bliver de nemlig også udsat for lidt af hvert med poter, fødder og møbler.

Derfor kan de komme til at trænge til en kærlig hånd. Og det kan Gulvkanonen hjælpe med.

De er nemlig intet mindre end eksperter inden for netop behandling af trægulve. Det gælder især afslibning, som de udfører på hele Sjælland.

På den måde kan du få gulve, der er så gode som nye, uden at du rent faktisk behøver lægge nye gulve.

Hvis din bolig er begyndt at se lidt slidt ud, kan det at kontakte Gulvkanonen og høre mere altså være et godt sted at starte.

image

Hvordan kan man fikse gamle trægulve?

Selvom dit gulv ser meget slidt ud, er det oftest ikke nødvendigt at skifte det helt ud.

Man kan nøjes med en gulvafslibning eller -afhøvling, hvor man går ind og fjerner det øverste lag af træet. Det gør nemlig, at man når ned til det rene træ nedenunder.

Derefter går man ind og behandler med olie, lud, lak eller sæbe – og vupti, så er dine gulve så gode som nye igen.

Gulvkanonen har stor erfaring inden for disse behandlinger og kan derfor garantere et resultat i særklasse hver gang. Derfor er de det oplagte valg for dig, der bor på Sjælland.

Hvad koster hjælp fra Gulvkanonen?

Gulvkanonen er kendt for at være utroligt konkurrencedygtige med gode priser. Dog er det svært at give et svar på, hvad det generelt koster, da det kommer an på den specifikke opgave.
Du kan dog allerede i dag indhente et gratis og uforpligtende tilbud hos Gulvkanonen. Det kræver blot, at du tager direkte kontakt allerede i dag og fortæller mere om din specifikke opgave.

Flere Nyheder