Sådan slipper du for at blive snydt af en maler

25 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Står du og skal finde en kompetent malervirksomhed til at løse et problem for dig? Hvad man skal kigge efter, når man skal udvælge en maler til projektet, kan være svært at finde ud af. Dette er grunden til, at vi har fundet tre formidable fifs til dig, som skal ud og ansætte et malerfirma der kan løfte opgaven.

Er der tid i håndværkerens kalender?

Rigtig mange malere har meget at se til og der kan opleves ventetid. Det kan derfor godt være, at du bliver nødt til at vente et stykke tid, på at håndværkeren har plads i sin kalender. Det er naturligvis influeret af, hvor meget dit arbejde haster. Du kan ikke altid forvente at få en tid, der passer ind i din rutine, da de fleste virksomheder arbejder på nogle lidt mærkelige tidspunkter. Det kan være nødvendigt at aftale med maleren, at vedkommende kan få nøglen hos din overbo.

Spørg din familie til råds

Det er altid en fordel at lave sin research, inden du hyrer den første og bedste håndværker du kan finde. Reviews kan bruges til at skabe dig et billede over, hvilke projekter firmaet kan løse for dig og hvilken fremgangsmåde de bruger. Stort set alle håndværkere har egne hjemmesider hvilket gør det let for vedkommende, at skrive sig selv op. Det er dog i realiteten, ikke sådan det nødvendigvis forholder sig. Af denne grund kan du læse andres oplevelser som en del af dit tjek af firmaet, inden du tager en endelig beslutning.

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

Man skal hele tiden være OBS på hvad der er inkluderet i tilbuddet, når man gennemgår de forskellige tilbud man har indsamlet. Her vil det nemlig være muligt at få en konkret indsigt i, hvor store udgifterne er til de forskellige materialer, lønudgifterne, og hvad for noget værktøj der er brug for. Når du går igennem de forskellige tilbud på arbejdet, som man har fået, kan man sikre sig at det ønskede prisleje overholdes og at firmaet ikke snyder en.

Flere Nyheder