strapon

Strapon for kvinder – og mænd

Strapon for kvinder - og mænd

I disse tider, hvor skellene mellem kønnene langsomt bliver udvasket, er der også kommet øget fokus på, hvilken seksuel identitet, man så har.

Det kan omhandle alt fra, hvilket slags toilet man bruger, men det kan faktisk også omhandle et så følsomt område som brugen af sexlegetøj.

For når man tidligere snakkede om strap-on-dildoer, så mente de fleste nok, at det var henvendt til biseksuelle eller lesbiske kvinder, der gerne ville opleve penetreringen i kroppen, som hvis de var sammen med en mand.

Men faktisk kan strap-on også bruges af mænd, selvom de fra naturens side er udstyret med et lem til formålet. Det kan der være flere årsager til.

Vil du se et flot udvalg af strap-on-dildoer, så kig her: https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/dildoer/strap-ons

Blandt andet kan en mand bruge denne til at penetrere en kvinde, hvis man vil forsøge sig med en anden størrelse af et lem end ens eget, og så kan man også være sikker på, at erektionen bliver vedligeholdt. 
Det skal dog ikke betragtes som et nederlag for psyken hos manden, men som et supplement til ens sexliv.

Men en strap-on behøver ikke være reserveret til den gammeldags/tidligere opfattelse af, at sex handlede om erotik mellem kvinder og mænd. En mand kan også sagtens penetrere en anden mand med en strap-on, så længe han husker at følge foreskrifterne til, hvordan han bruger en strap-on korrekt – hvilket altid skal huskes, uanset kønnet.

Faktisk er det uanset kønssammensætningen og det køn, man identificerer sig med, som kan gøre brug af at have en strap-on-dildo med ind i de erotiske lege.

Kærlighedsmæssigt kan det være, man passer perfekt sammen med en anden person, men den rigtige strap-on kan være med til at ramme det helt rigtige sted under sexakten og gøre den endnu vildere, end man havde forestillet sig.

Og så er en strap-on generelt med til at udviske de kønsopfattelser, der hersker i debatten, og gøre sexlivet lige muligt og rigt for alle konstellationer.