Tiden er kommet til at vælge det rette transportfirma…

11 maj 2020 Anders Lundtang Hansen

… men hvordan gør man så lige det?

Det afhænger af flere ting, hvor det blandt andet kommer an på, hvad man skal transportere, og hvor lang tid man helst vil se forsendelsen komme frem til, og så eventuelt færrest muligt stop undervejs.

For man kan sige, at hvis man vælger et leveringsfirma i form af et bud, så er der oftest færrest mulige stop undervejs, da man ofte samler pakken – hvis det er forsendelsen – hos en selv eller via man sender den, hvor den så bliver samlet op, kørt til lager og så udsendt direkte.

Nogle budfirmaer leverer dem da også direkte, hvor der virkelig bliver taget hånd om ens forsendelse, men den slags kommer så også til at koste en del for denne særlige ekspedition.

Har man godt med tålmodighed og måske ikke så travlt med at lade forsendelsen komme frem, så kan man jo sende den på den billigste måde i forhold til fragten, men her skal man så regne med, at ens forsendelse bliver behandlet på lige fod med alle andre sager på turen.

Derfor skal man virkelig her sørge for at pakke det givne godt ind, så der ikke er den mindste chance for, at det går i stykker undervejs i forsendelsen.

Her kan man nok forvente, at ens forsendelse kommer til at skifte hænder mange gange undervejs, og den kan ligge på lager i flere dage, og så kan man være så uheldig, at den netop forsvinder i posten.

Selvom man nu om dage har gode muligheder for at spore ens forsendelse, så er der her tale om registrering af ens pakke/forsendelse, hvor den sidst er blevet set, end hvor den reelt er.

Skal man derfor være på den helt sikre side, at noget kommer frem, så bør man selv levere det, men det er jo ikke altid, man har tid og mulighed for det – specielt ikke hvis det foregår over flere landegrænser.

Dog kan disse anbefales i mange tilfælde: https://www.blegdammensbud.dk/ 

Flere Nyheder