Undgå uønskede gæster med videoovervågning

12 september 2019 Louise Iversen
Undgå uønskede gæster med videoovervågning

Danmark er rekordindehaver af noget meget lidt attråværdigt; vi er er nemlig holdere af førstepladsen for flest indbrud i hele Europa, hvilket er en sørgelig førerposition at indtage. Heldigvis kan du selv gøre meget for at undgå indbrud – et oplagt bud værende installation af videoovervågning, hvad enten det er hjemme eller i din virksomhed – eller begge dele!

Udbuddet af overvågningsudstyr er stort, og det kan være svært at navigere. Besøger du dkkamera.dk vil du finde et bredt sortiment, og alle varer er af højeste kvalitet. Et par produkter skal nedenfor fremhæves:

Få fingre i et særligt smart – ledningsfrit! – overvågningskamera, der er drevet er solceller. Så bliver det ikke nemmere, ligesom det som ekstra gevinst er den miljøvenlige løsning. 

Kameraet er et trådløst Wi-Fi-kamera, og har en stor rækkevidde; helt op til 50 meter! Ved download af APP’en til enten iPhone eller Android er du klar. Du kan tale gennem kameraet, da det har både mikrofon og højtaler indbygget, og der er bevægelsesdetektion, hvilket ganske enkelt betyder, at der optages ved registrerede forstyrrende bevægelser.

APP’en har også en indbygget alarmfunktion, kameraet har en vidvinkel på 110 grader, og med 8 IR array får du helt op til 10 meters nattesyn, hvilket er en væsentlig faktor at medtage, da de fleste indbrud sker efter mørkets frembrud.

En anden smart og lidt mindre omfattende installation er den trådløse Wi-Fi dørklokke; med denne kan du både se og tale med hvem, der måtte ringe på; ønskede som uønskede. Dette også selvom du ikke engang selv er på egen matrikel. Kameraet er i fuld HD-kvalitet, og du har et nattesy på 6 meter. APP’en kan downloades til både iPhone og Android.

 

Ved eventuelle spørgsmål eller hjælp til behovsafklaring, kontakt da endelig dkkamera.dk – her er altid hjælp at hente, og samtlige ansatte er kompetente eksperter indenfor feltet.

Flere Nyheder