øjenlæge

Undvig skrækken ved at besøge en øjenlæge

Undvig skrækken ved at besøge en øjenlæge

Langt de fleste mennesker mener, at deres vigtigste sans som menneske er synssansen.

De vil ofte hellere miste evnen til at høre, lugte og føle, end de kunne tænke sig at risikere aldrig at skulle se noget igen, om det så er noget ret så ubetydeligt som deres yndlingsserie i tv til den person, de elsker.

Selvom man ofte hører, at de andre sanser bliver skærpede, når man mister en bestemt sans, så er det stadig ikke nok til at afvige skrækken for, at man skal miste synet, trods mange følelser også er forbundet til de andre sanser.

Når du så har en Øjenlæge i København som din faste læge til at undersøge synet, så kan det virke ret så uskyldigt, men når din praktiserende læge så giver din en henvisning til denne læge, så løber det dig alligevel koldt ned ad ryggen.

Måske er det blot fordi, man lige skal have tjekket er sår ved året, noget sprængt blodkar eller andet, der egentlig er ufarligt.

Men man kan også frygte, at der er tale om, at man har tegn på grå stær eller andet.

Frygten kan også komme af den bange anelse om, at øjenlægen nu vil sige, at ens syn er ved at forgå, og at der ikke er noget at gøre ved det.

Selv med briller og laseroperationer, så er der ikke noget at gøre: man er langsomt ved at miste synet.

Dette kan være medfødt, sket af en skade eller bare være tegn på alderdom.

Men du skal huske på, at den øjenlæge er til for dig, og du skal ikke frygte apparater i øjnene, for øjenlægen ved præcist, hvad vedkommende foretager sig.

Og det at du besøger en øjenlæge i god tid end at blive væk grundet frygt, gør også, at man måske kan nå at redde synet i mange tilfælde.